Welkom bij ZIB - Zeeland Investments Beheer

 

Ga naar onze vernieuwde website: www.zibinvestments.nl

 

 

Introductie:

Zeeland Investments Beheer is in 1999 opgericht en al bijna 20 jaar actief in het plaatsen en beheren van vastgoedfondsen. In de afgelopen jaren zijn er 23 vastgoedfondsen opgericht met een totaal geïnvesteerd vermogen van zo´n € 610 miljoen. Het totaal bijeengebrachte eigen vermogen is ruim € 188 miljoen. Circa 2.100 participanten nemen deel in deze fondsen. Hiermee is ZIB uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van het initiëren en beheren van besloten vastgoedfondsen. Voor nadere informatie over onze vastgoedfondsen klikt u op fondsen, waarbij u ook inzicht wordt verschaft in de tot nu toe behaalde rendementen.

 

Indien u meer wilt weten over ZIB, neem dan contact met ons op. Wij houden u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Indien u reeds participant bij ons bent kunt u hiernaast inloggen met uw persoonlijke inloggegevens.

NIEUWS

SEPTEMBER 2018 - Nieuwe website
Vanaf heden zijn de activiteiten van ZIB ondergebracht op één website: www.zibinvestments.nl
Binnenkort zal www.zibcv.nl daarom niet meer zichtbaar zijn.

31 MEI 2018 - ZIB investeert in vastgoed Center Parcs Zandvoort
Lees hier het hele bericht.

25 MEI 2018 - Nieuwe privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daardoor zullen er in heel Europa dezelfde regels gelden rondom privacy. De Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt voor alle organisaties in Nederland en binnen de Europese Unie.

ZIB Investments Beheer BV, ZIB Crowdfunding BV en ZIB Beleggingsonderneming BV verwerken persoonsgegevens. Wij willen u hierover duidelijk en transparant informeren. Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. De AVG heeft als doel om de privacy van burgers te verbeteren en te beschermen. In overeenstemming met de nieuwe wet hebben wij ons privacystatement aangepast. De aanpassingen zijn per 25 mei van kracht. U kunt ons nieuwe privacystatement hier bekijken.

APRIL 2018 - Grootste vastgoedfonds succesvol afgerond

Per 30 april zijn de fondsen ZIB Eemhof CV en ZIB Eemhof II CV succesvol afgerond.

ZIB Eemhof CV startte in 2003 met een investering van circa € 92 miljoen als het grootste recreatief vastgoedfonds van Nederland. Hierbij werd het vastgoed op Center Parcs De Eemhof te Zeewolde aangekocht. Het vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving en voorzien van uitgebreide centrumvoorzieningen, biedt een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Voor het upgraden van de cottages en de centrumvoorzieningen is in 2010 ZIB Eemhof II CV opgericht.

Beide fondsen hebben jaarlijks een rendement van 9,125% behaald.

Inmiddels hebben alle participanten hun deelnamebedrag van € 2.500 per participatie terugbetaald gekregen en hebben zij daarnaast voor geheel 2018 nog rendement ontvangen.

ZIB Investments Beheer kan positief terugkijken op deze twee fondsen en bedankt ook alle participanten voor het vertrouwen en hun deelname.

DEC. 2017 • ZIB Weert CV, ZIB Weert II CV en ZIB Zeeland Kustgoed II CV afgerond

Per 31 december 2017 zijn alle participaties van ZIB Weert CV, ZIB Weert II CV en ZIB Zeeland Kustgoed II CV ingekocht. Alle participanten hebben hun inleg terugbetaald gekregen. Deze terugbetaling betreft het gehele deelnamebedrag (€ 5.000 per participatie voor ZIB Weert CV en ZIB Weert II CV en € 2.500 per participatie voor ZIB Zeeland Kustgoed II CV). Eveneens zijn alle rendementen tot en met 31/12/2017 uitbetaald en is er per CV een bonus uitgekeerd. Alle deelnemers hebben bericht ontvangen over de afwikkeling. ZIB Investments Beheer bedankt alle participanten voor hun deelname in deze fondsen.

 

SPONSORING

ZIB is sponsor van TY Zeeuws kamerorkest en het Zeeuws Archief
 

 
TY Zeeuws kamerorkest is in 2006 opgericht met het doel als professioneel kamerorkest een bijdrage te leveren aan het rijke muzikale leven in de provincie Zeeland.
 
Wilt u ook TY Zeeuws kamerorkest steunen? Word vriend van TY. Kijk op de website voor meer informatie.
 

Het Zeeuws Archief bewaart en beheert belangrijke bronnen over de Zeeuwse geschiedenis én maakt ze voor iedereen gratis toegankelijk. De Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief steunt het werk van het archief in de volle breedte. Van restauratie, bijzondere publicaties, incidentele verwerving van zeldzame archiefstukken tot digitalisering.

Wilt u ook het Zeeuws Archief steunen? Word vriend van het Zeeuws Archief. Kijk op de website voor meer informatie.

 

 

 

 

Website realisatie door SeeMeOnline